Gunun Monusu
**************
Kusbasi Etli Taze Fasulye
Maydonozlu Peynirli ve de Tereyagli Makarna
Meyva/ Irmik Helvasi
Yarim paket kadar fiyon veya kelebek makarnayi az su ile haslayip suyunun tamamina yakinini cektirin. Yayvan bir tencerede daha iyi sonuc alirsiniz. Uzerine bir kibrit kutusu kadar ovaladiginiz beyaz peyniri serpistirin .Bir kesmeseker buyuklugundeki tereyagi kucuk bir tavada yakmadan eritin ve peynirlerin ardindan makarnaya dokun. Onceden hazir ettiginiz 6 - 7 dal maydanozun yapraklarini hemen serpistirin ve guzelce harmanlayin. Cok az yag kullandigimiz icin makarnamiz sogudugunda kalip gibi olur. Bu nedenle , mumkunse hemen sicak sicak servis yapin.
Afiyet Olsun
not: Peynirin de tuzunu dusunerek makarnayi az tuz ile haslayin.
**************
Kusbasi Etli Taze Fasulye
Maydonozlu Peynirli ve de Tereyagli Makarna
Meyva/ Irmik Helvasi
Yarim paket kadar fiyon veya kelebek makarnayi az su ile haslayip suyunun tamamina yakinini cektirin. Yayvan bir tencerede daha iyi sonuc alirsiniz. Uzerine bir kibrit kutusu kadar ovaladiginiz beyaz peyniri serpistirin .Bir kesmeseker buyuklugundeki tereyagi kucuk bir tavada yakmadan eritin ve peynirlerin ardindan makarnaya dokun. Onceden hazir ettiginiz 6 - 7 dal maydanozun yapraklarini hemen serpistirin ve guzelce harmanlayin. Cok az yag kullandigimiz icin makarnamiz sogudugunda kalip gibi olur. Bu nedenle , mumkunse hemen sicak sicak servis yapin.
Afiyet Olsun
not: Peynirin de tuzunu dusunerek makarnayi az tuz ile haslayin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder